Menu

Prezentare


RBN-Tuning.ro ofera solutii originale si inovative concepute si dezvoltate in Romania, si se adreseaza utilizatorilor ce inteleg importanta modificarilor executate corespunzator, conform standardelor de siguranta si fiabilitate ale producatorilor precum si importanta compatibilitatii cu normele de poluare ale vehiculelor modificate.

Ne propunem sa va oferim optimizari software ale sistemelor de injectie care sa va aduca atat performante imbunatatite precum si fiabilitate, optimizari care sa ofere cel putin acelasi nivel de fiabilitate precum setarile de fabrica si care sa ofere imbunatatiri reale ale comportamentului stradal al masinilor.

Dezvoltam si studiem in timp solutiile software oferite testand atat stabilitatea puterii dezvoltate precum si imbunatatirile din punct de vedere dinamic, mai precis imbunatatirea timpilor de demaraj, cresterea elasticitatii motorului in reprize de acceleratie, reducerea Turbo Lag-ului in cazul motoarelor supraalimentate precum si capacitatea de a genera acceleratii liniare.
Pe langa acestea urmarim si detalii precum imbunatatirea corectiilor sistemului de injectie si dupa caz, eliminarea diverselor greseli ce apar din partea fabricantului la elaborarea softului de baza al motoarelor. Se instaleaza doar resoftari ce au fost testate in prealabil, stabilitatea in timp referindu-se la pastrarea temperaturilor gazelor de evacuare EGT precum si pastrarea presiunilor maxime dezvoltate de catre sistemele Turbo, la nivelul setarilor de fabrica, oferind reglaje de finete la nivelul amestecului si aprinderii precum si liniarizarea graficelor de lucru ale sistemelor de supraalimentare Turbo.
Se acorda o atentie sporita compatibilitatii transmisiilor si cutiilor de viteze cu cresterile de putere, oferind doar cresteri de cuplu motor aflate sub limitele de cuplu impuse de catre fabricantii transmisiilor.

De asemenea, optimizarile noastre sunt gandite pe intervale de rulaj, avand disponibile setari pentru modele rulate pana in 150 000 de km, modele rulate intre 150 000 de km si 250 000 de km precum si setari pentru modele ce depasesc 250 000 de km rulati sau al caror kilometraj real este necunoscut. Rulajul unei masini este foarte important pentru stabilirea compatibilitatii cu cresterile de putere si cuplu motor si oferim acestui detaliu toata atentia noastra. Solutiile oferite de noi se adreseaza exclusiv masinilor Standard, ce NU beneficiaza de modificari mecanice sau componente anulate, optimizarile fiind inginerite pentru a oferi un rulaj pe termen lung lipsit de probleme si care sa nu impuna un anumit stil de condus sau conditii speciale de utilizare.

In dezvoltarea reglajelor presetate a fost utilizata instalatie de masurare dinamometrica de tip RDD ( Real Drive Dinamometer ) iar emisiile poluante au fost monitorizate cu instalatie de tip RDE ( Real Drive Emissions ) in conformitate cu standardele Europene introduse in anul 2017 pentru producatorii auto. Aceste tipuri de instalatii permit masuratori in conditii reale de mers, in orice conditii de clima si altitudine precum si testare cu toate tipurile de carburant disponibile in Romania.