Menu

Reglaje sisteme de injectie

Efectuam reglaje software de precizie exclusiv asupra motoarelor ce echipeaza modelele producatorilor Audi, VW, Seat, Skoda, atat la motoarele diesel cat si la cele pe benzina, reglaje software ce reprezinta ajustarea parametrilor de functionare ai motorului pana la atingerea unor regimuri de functionare optime.

Acest lucru este posibil datorita monitorizarii emisiilor de noxe, a regimului de vibratie si a nivelului acustic al motorului, utilizand atat analizorul de emisii noxe precum si aparatura pentru masurarea vibratiilor si a nivelului de zgomot al motorului, realizand astfel reglajul software cel mai potrivit pentru starea motorului la momentul executarii operatiunii. Astfel calitatea acestei operatiuni depaseste nivelul standard de functionare al motoarelor, reglajele fiind individuale si unice, pentru fiecare motor in parte, si aducand o capacitate de adaptare extinsa a sistemului de injectie, atat la variatiile atmosferice precum si la schimbarea compozitiei chimice a carburantilor. Astfel, fiecare reglaj are in vedere functionarea optima a motoarelor cu toate tipurile de carburant disponibile pe piata si ajuta motoarele cu norme inferioare celei actuale, si anume EURO 6, sa functioneze optim cu aceste tipuri de carburant de ultima generatie.

Reglajele sunt individuale in functie de starea motorului sau a sistemului de injectie.

Reglajele sunt incluse in operatiunile de Chip Tuning si sunt disponibile exclusiv pentru motoare cu norme de poluare EU5 respectiv EU6 inclusiv pentru modele echipate cu SCR.

Consultati feedback-urile utilizatorilor, pe pagina noastra de Reviews .