Menu

Garantie


RBN-Tuning.ro ofera garantia nelimitata pentru optimizarile efectuate, reglajele fiind studiate, monitorizate si corect gandite, marja de eroare fiind inexistenta.

Se garanteaza performantele specificate, conformitatea cu normele de poluare existente, reducerea consumului de carburant si a emisiilor de noxe. In conditiile in care, in urma resoftarii, pe baza unor teste, performantele specificate nu sunt intrunite sau comportamentul masinii nu este pe placul proprietarului, se garanteaza revenirea la starea originala a automobilului.

Se garanteaza stocarea versiunii originale a software-ului descarcat de pe masini, si reinstalarea Gratuita a acestuia la cererea proprietarului.

Conditiile de garantie se aplica masinilor standard care beneficiaza de istoric service si revizii efectuate la timp.

Nu se acorda garantie sau se anuleaza dupa caz garantia, masinilor care participa la curse auto de orice fel, masinilor utilizate abuziv sau masinilor ce prezinta improvizatii.

Nu se acorda garantie masinilor ce se prezinta cu un soft motor deja modificat.

ATENTIE!!!

Conform contractelor de garantie actuale impuse de catre reprezentantele marcilor auto din Romania, modificarea softului din calculatorul de motor, aduce dupa sine pierderea garantiei oferite de producator. RBN Tuning Nu modifica masini aflate in garantia oferita de producator, interventia asupra softului fiind 100% detectabila de catre reprezentante sau service-uri.