Menu

ECO Tuning

ECO Tuning la un motor se refera la ajustarea sistemului de injectie pentru obtinerea unor consumuri de carburant reduse in anumite conditii de utilizare.

Economia de carburant se obtine fie prin ajustarea parametrilor de baza in vederea functionarii mai eficiente in conditii specifice de utilizare, fie prin imbunatatirea curbelor de cuplu motor si putere care prin reactia mai rapida a motorului in conditii specifice de utilizare sa ofere randament mai bun.

Cunoscand foarte bine aceste tehnici si notiuni, le aplicam si le includem in orice optimizare efectuata, acolo unde este posibil, atat in optimizarea reglajelor la nivelul puterii de baza cat si in optimizarea Chiptuning pentru imbunatatirea curbelor de cuplu motor si putere.

Se cauta si se obtin reglaje care sa vizeze acelasi nivel de emisii aducand imbunatatiri acolo unde este posibil.

Reglajele se fac atat la nivel tehnic cat si la nivel preferential in functie de stilul de condus al soferului sau plajele de turatie utilizate cu precadere pentru eficientizarea utilizarii regimului de mers al motorului.

Se cauta si se obtin corectii mai bune ale sistemului de injectie atat la functionarea cu carburantii autohtoni cat si cu carburantii pentru care motorul a fost proiectat de catre producator, imbunatatind capacitatea de adaptare a sistemului de injectie la variatiile atmosferice si climatice pentru utilizarea mai eficienta a carburantului.

Consultati feedback-urile utilizatorilor, pe pagina noastra de Reviews .